Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Moda sa Mostre: Kako je Elisa Isoardi zasenila filmske glumice i vicepremijera Italije

In una parola, prava Italijanka! Tonovi kestenjasti, stajling upečatljiv, a osmeh blistav.

Elisa Isoardi nije na venecijanskom Lidu nosila haljinu od perja, nema holivudsku karijeru, ali je očarala fotoreportere kada se u metalik petrolej-plavoj haljini vrtoglavog šlica sa potpisom Elisabette Franchi pojavila na crvenom tepihu.

Na ceremoniji otvaranja festivala, koju prati tradicionalni defile zvezda i VIP zvanica na terasi Palazzo del Cinema, nasmejana i zanosna Isoardi ostavila je prisutne bez daha, a svom vereniku, italijanskom vicepremijeru i ministru unutrašnjih poslova Matteu Salviniju izvesno je momentalno podigla rejting. Nešto kasnije, na čuvenoj večeri koja se organizuje na plaži luksuznog Hotela Excelsior nakon projekcije filma otvaranja, super-elegantni par nastavio je da šarmira goste.

Voditeljka Rai-a imala je prilike da prošeta sve modne kombinacije omiljene kreatorke Elisabette Franchi, budući da je tokom festivalskih dana primila i nagradu za ženu godine “Diva e Donna 2018”, koju dodeljuje istoimeni popularni italijanski nedeljnik. U prekrasnoj Centurion Palace di Venezia, odmah pored crkve Santa Maria della Salute na kanalu Grande, gde se nagrade ovog magazina tradicionalno dodeljuju u okviru Mostre, voditeljka je odabrala da se slavljeničkom tortom zasladi u dugoj crnoj haljini na jedno rame, posutoj šljokicama, sa potpisom iste dizajnerke.

Nakon glam života u Laguni i dubokih šliceva, Isoardi je već 10. septembra startovala u novoj sezoni omiljenog kulinarskog šou-programa “La Prova del Cuoco”. Očigledno, pa bar je Italijanima jasno da i umetnost kuvanja dobija vrhunski šmek u zgodnom društvu.

Za to vreme, bar dok nas Isoardi podučava i zabavlja svakog prepodneva od 11.30h, il ministro Salvini, evroskeptik i lider Lige, moraće da pazi na svoj imidž, kao i na oštre izjave o migrantima i budućnosti Unije. Da ne postane prevruće!

Share this article

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.