Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vanila sa Tahitija, ili kako da volite život uz dobar parfem

Ne samo uličica Via Porta Rossa, u kojoj su privlačni izlozi firentinske parfimerije Le Vanità, već ceo centar, sve do Duoma, miriše ovih dana na vanilu sa Tahitija.

I dok šarmantna i ženstvena ikona milenijalaca Suki Voterhaus krstari Firencom, od Ponte Vekja do sedišta modne kuće Salvatore Ferragamo, sa svakim kadrom menja svoja chic izdanja u prefinjenom toskanskom ambijentu, režija se zaustavlja na novoj bočici parfema Amo Ferragamo.

Nova reklamna kampanja stigla je u Firencu zajedno sa prolećem. Posuta glamurom i senzualnošću, priča priču o Ferragamo ženi koja voli život, modu, jutra u kojima svi spavaju dok svetlost obasjava grad… O ženi koja ne zna šta da obuče do poslednjeg trenutka, koja igra u ritmu omiljene muzike, koja voli putovanja, naravno Firencu.. I čoveka, koji vrednuje pravu lepotu – njenu!

Gornje i srednje mirisne note ruzmarina, orjentalnog jasmina i primesa italijanskih bittera stapaju se sa donjim, baznim drvenastim notama ambera, sandalovog drveta i te savršene bele vanile sa Tahitija…

Glumica, fotografi, ritam koji prati spot i vešti advertajzeri ubediće nas iz prve da ćemo voleti novi Ferragamo jer volimo život, ali kada se prvi put oseti ovaj parfem leto stvarno stiže u tom ubeđenju… Suki i firentinska scenografija, srce i duša Ferragamovih ideja, dali su sve od sebe da nas pridobiju.

Share this article

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.