Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Upaljene božićne lampice u rimskoj Via Condotti, poklon kuće Bulgari

Luksuzna kuća nakita Bulgari poklonila je svom gradu Rimu raskošnu prazničnu dekoraciju u glavnoj modnoj ulici – Via dei Condotti.

U čast praznika, prvih decembarskih večeri zablistale su božićne lampice u omiljenoj šoping zoni, na ceremoniji kojom je otvorena novogodišnja sezona i kojoj je prisustvovao CEO Bulgarija Jean-Christophe Babin, u društvu gradonačelnice Rima i predstavnika Asocijacije trgovaca iz Via Condotti.

Dekorativna instalacija koja je obasjala Via Condotti osmišljena je baš prema obliku ornamenata sa ulazne kapije u butik Bulgarija koji se takođe nalazi u ovoj prestižnoj ulici, na broju 10, gde su predstavnici kompanije i grada Rima malo pozirali sa maskama posle svečanog paljenja rasvete.

U samom centru postavljenih svetlucavih nizova kojima je okićena cela Via Condotti, blistaju osmokrake zvezde, simboli kosmičke ravnoteže, a ujedno i zaštitni znak mnogih Bulgari kolekcija i butika.

Prijateljstvo Bulgarija sa Rimom donelo je već italijanskoj prestonici i restauraciju čuvenih Španskih stepenica, čije je radove finansirala upravo ova modna kuća pre par godina sa doniranih 1.5 miliona evra. Ovim darom Rimu Bulgari je tada obeležio 130 godina svog postojanja i poslovanja u ambijentu u kojem se kao brend razvijao posmatrajući kroz svoje izloge iz Via Condotti dešavanja na Španskom trgu.

Hiljade upaljenih lampica iz Via Condotti poželeće stanovnicima Večnog grada više sjaja i više sreće u Novoj godini, a gest kuće Bulgari dao je nadu da solidarnost u trenucima izazova za ceo svet može na svoj način da ulepša ovaj atipični decembar. Za blistaviju, mirniju i srećniju 2021!

Naslovna foto: La Repubblica

Share this article

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.